Mapa sajta

Novosti


Datum

Otvara se nova radnja u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 203 u ponedeljak 12.02.2018.
Datum

Otvorena je nova radnja na Banovom brdu,u ulici Požeška 81A.Datum
YU-SORBON dobija nagradu na sajmu u Beogradu 2014 u sektoru repromaterijali.

Sajam Beograd 2011Sajam Beograd 2011

Datum
Otvaramo novu radnju YU-SORBON-a u Bulevaru kralja Aleksandra 319.


Datum
Otvorena je nova radnja YU-SORBON-a u ulici Kralja Petra 50.
Brojevi telefona radnje su: 011/3285462, 063/866-44-16

Datum
Otvaramo novu radnju YU-SORBON-a u Starom gradu u ulici Kralja Aleksandra 50.

Datum
Otvorena je nova radnja YU-SORBON-a u Zemunu u ulici Aleksandra Dupčeka 5p.
Brojevi telefona radnje su: 011/21-98-345 , 011/21-98-346 , 063/119-10-37


yu-sorbon nova radnja u zemunu slike

Datum
Otvorena je nova radnja YU-SORBON-a u Leskovcu u ulici Južnomoravskih Brigada 185.
Broj telefona radnje je: 060 / 83-555-10

nova radnja u leskovcu yu-sorbon

Datum
Besplatno isporučujemo robu za celu Srbiju -- roba kupljena u Yu-Sorbonu biće besplatno isporučena bez obzira na količinu i artikal za celu Srbiju -- rok isporuke 48 casova.


Datum
VELIKO SNIŽENJE ZAVESA -30%; veliko sniženje stare kolekcije zavesa u svim maloprodajama Yu-Sorbon-a


DatumPosle iznenadne i teške bolesti Generalni Direktor Dragiša Spasić je preminuo.
Rođen u Lapotincu 1955-god. to jest malom selu u siromašnom kraju Leskovca u najmanjoj i najsiromašnijoj kući na samom kraju sela. Tu u tom selu završava osnovnu školu i nastavlja školovanje u Beogradu u Trgovačkoj školi, nakon školovanja nastavlja da radi kao učenik u čuvenim Jugoslovenskim trgovačkim lancima Zvezdara, Yumco Bazar, Sloga Zagreb. 90-tih godina napušta mesto generalnog direktora Sloge Beograd i sa svojom suprugom Milenom Spasic započinje svoj privatni posao u firmi Yu-Sorbon. Preduzeće Yu-Sorbon kao i svoj direktor postaje velika, poštena i lider krugu svog poslovanja. Pamtićemo ga kao velikog čoveka koji je srdačno i bezuslovno pomagao svima-- Slava mu. 

Datum Otvaranje nove maloprodaje u centru Leskovca od 15 Aprila na adresi Južnomoravskih Brigada 185, bivša Niska ulica. 

Datum
Beogradski sajam nameštaja - uprskos ekonoskoj krizi koja je zahvatila region i ove godine je pokazao dobre rezultate i povećanje prodaje. 


Datum
Yu sorbon je proširio svoje poslovanje u Bugarskoj, sa svojim novim partnerima firmom Velex iz Sofije rezultati su zagarantovani kao i uvek kad se spoji dobar kvalitet i usluga.


Datum
Kompanija Namos Veleprodaja i Yu Sorbon otvaraju maloprodaju u Crnoj Gori, Podgorici na eksluzivnoj lokaciji.


Datum
Yu-Sorbon je proširio svoje poslovanje i svoje objekte, proširili smo Veleprodajno Skladište na 5.000 mt2.


Datum
Rumunija odlično prihvatila Yu-Sorbon kolekciju Mebl Štofa i Eko Kože, kvalitet i povoljne cene daju najbolje rezultate.


Datum
Novi Mebl Štof za 2012 godinu, Corbin Collection predstavljen na Beogradskom Sajmu, PRODATO preko 100.000 metara Delta Collection.


Datum
Od sada Yu-Sorbon Veleprodaja na novoj lokaciji u Altini na Novosadskom autoputu. Novo skladište veleprodaje na 3.000 mt2 sa novim izlozbenim salonom. Posetite nas.


DatumPoslednji dan Beogradskog sajma i uspeh Yu Sorbona, predstavljena kolekcija za 2011 godinu Delta collection i Ultra Collection, dizajn i kvalitet ovih tkanina doprineli su najveću prodaju ikada, preko 500.000 metara prodato dovoljan je dokaz da se industrija namestaja na ovim prostorima i dalje je u usponu takođe i Yu Sorbon kao jedan od najvećih investitora i ulagača u napredak ove privredne grane

Sajam 2010 Sajam 2010

DatumPovodom novih promena tržišnih uslova donosimo novi cenovnik koji će važiti od 01.08.2010. nove cene donose i pojeftinjenje pojedinih artikala.DatumNOVO mebl štof Ultra Collection. izuzetan, snažan, moderan novi mebl stof u Yu-Sorbon kolekciji cena extra povoljna od 2.20 eura po dužnom metru.

Ultra Collection    Ultra Collection

Datum Usled kursne razlike EUR / USD primorani smo da uvećamo cene za 6%. novi cenovnik koji će važiti od 01.juna 2010. je u prilogu

DatumRadi bolje kontrole proizvodnje proizvoda Yu-Sorbon doo otvara nove nezavisne kancelarije i uvodi inspekcijske službe u Turskoj Kini i Indiji, visoko kvalifikovani inspektori sa dugim radnim stažom u firmi Yu-Sorbon doo neće dopustiti ni najmanju grešku na zadovoljstvo svih kupaca.


Kontrola robe Kontrola robe

Kontrola robe oktobar 2009 u blizini Šangaja